✨ Actie van de dag! ✨ De Toverlamp met 16 platen: een jaartje rond in wol

Die Magie und Wärme der Wolle

Het Wol Feetje stellt inspirierte Produkte her, die auf einzigartigen Wollgemälden basieren. Wir wollen die besonderen und wertvollen Momente im Leben besinnlich machen und mit unseren Produkten Magie und Wärme auf die saisonale Tafel oder ins Kinderzimmer bringen.

Wunderlampe DeluxeWunderlampe: LampeMagischer FensteraufhängerTischregalMagische Aufbewahrungsbox für Platten

schönes Holz

Die Wunderlampe

Träumen Sie mit der Wunderlampe davon und erleben Sie die Wunder der Jahreszeiten, tauchen Sie ein in eine Märchenwelt und wandeln Sie durch die schönsten Geschichten. Jede Magic Plate erzählt eine Geschichte in Wolle, weich und magisch im Licht. Es liegt an Ihnen, welche Geschichten in Ihrer Lampe leuchten dürfen.

Ansehen

Lichtkaarten

Stuur een lichtwens per post. Deze prachtige en unieke lichtdoorlatende kaarten kun je rond vouwen en een (led)lichtje in zetten. Ze zijn met enveloppe en persoonlijke wens verkrijgbaar, maar ook zonder om thuis neer te kunnen zetten.

Naar de Lichtkaarten

Wij vieren feest! Lente / Zomer

Wat is er veel te vieren in de lente en zomer! In de warme wolschilderijen ontdek je samen met jonge kinderen de belofte van de lente bij Maria Lichtmis, voel je het spannende van verkleden met Carnaval, de warmte van het St. - Jans vuur, en het plezier van een zomerse verjaardag op het strand. Loop mee in de optocht van Palmpasen, vind het mooiste ei met Pasen en dan om de meiboom met Pinksteren. De gedichtjes van Susannah maken het feest compleet. Een prachtig groot boek om open neer te zetten, thuis, in de klas en op elke seizoenstafel.

Bekijk het boek

Toverplaten

Beleef het wonder van de seizoenen, dompel je onder in een wereld van sprookjes en wandel mee door de mooiste verhalen. Elke Toverplaat vertelt een verhaal in wol, zacht en magisch in het licht.De Toverplaten zijn lichtdoorlatende platen met een afbeelding van mijn wolschilderij waarbij de kleuren, de zachtheid en structuren van de wol zijn bijna voelbaar met het licht erachter.

Kies jouw toverplaten